Home

Saturday, December 18, 2010

Song Of Mylife - TAG by Schajar

Teehee. Tadi masa tengok dekat shoutbox , nampak someone cakap , aku telah di tag. Hiks. Aku dah lama ni tak buat tag tag ni. Sometimes ada yang terlupa nak buat. Ngehehe. Ni alang-alang tengah free ni , baik ai buat kejap.Ngehehe. So , this time dapat TAG from Schajar. Thx ye =) Moh lah kita membuat nya *pompom*


1. If someone says , " is this okay ? " you says

I said , Tak Ada Logika - Agnes Monica. *ekekeke , boleh ke macam tu? haha*


2. How you describe yourself ?

I will Be - Christina Aguilera.

So much thing's happen in my life , that so make me say to my self .. I will Be :)


3. What do you like in guy/girl ? 

The Way You Make Me Feel - Ronan Keating 

Tehehehe.


4.How do you feel today ?

Selena - Dreaming Of You

ahaks :P


5. What is your life's purpose ?

Barak Allah - Maher Zain.

Errr ... nak kahwin err 10 tahun lagi ... errr boleh ke macam tu? *mati lah kalau orang kata aku gatal. Ngahaha*


6. What's is your motto ?

What Goes Around Comes Around - Justin Timberlake

Errr ke saya menang motor? *pangg!*


7. What do you friends think of you ?

Single Ladies - Beyonce

Ngahahaha.. ye lah .. ai kan single lagi.. Muahahaha xD


8. What do you think of your parents ?

You Raise Me Up - Westlife

BOTH.
TQ so much for everything Umi & Ayah.


9. What do you think about very often ?

Where Is The Love - Black Eyed Peace

-___-'

10. What is 2 + 2 ?

Love Story - Taylor Swift

Eeerr ada kena mengena tak? Tehehehe


11. What do you think of your best friends

When I Need You - Celine Dion

Tehehehe ... of coz you always when I really need for :) TQ so much BFF.


12. What do you think about the person you like ?

Fly Me To The Moon - Michael Bubble

lol .. tak ada kena mengena pun kot? 


13. What is your life story ?

Hari Ini Esok dan Seterus nya - Nirina

Yup .. still go on and go on :)


14. What do you want to be when you grow up ?

Terbang Helang - Sharifah Aini

Ngahahaha .. mati lah .. lagu Kak Pah .. eh bukan Kak Pah yang ni ekeke...lagu Kak Pah Aini pun ai layan jugak..MUAHAHA.. kantoii *malu*


15. What do you think of when you see the person you like ?

I'm Yours - Jason Mraz

Teheheeh xD


16. What will you dance to at your wedding ?

Perlukah - Forheart

Tehehehe..


17. What will they play at your funeral ?

Pergi Tak Kembali - Rabbani

*betulkan aku tak salah baca soalan. Hehehe. hentam je lah*


18. What is your biggest fear ? 

I Love You Good Bye - Celine Dion

itu ketakutan terbesar selepas kegagalan. T_T


19. What is your biggest secret ?

I Never Told You - Celine Dion

Hmmm

20. What will you post this as ?

Until The Time Is Through - Five

Muahahah .. menjawab soalan tak? Ekekeke


Woohooo ... siap jugak akhir nya! Hampir sejam setengah jugak aku menjawab ni ha. Bukan senang jugak nak menjawab ni ek? Ehiks!

Oh Oh Oh .. sebenar nya part part nak tag orang lain ni tengah malas. Tehehe. So feel free untuk sesiapa yang nak menjawab ye xD


2 comments:

MamaYatie said...

waa...salute arr...mesti gigih memerah otak nak kasik jwpn smua ni

FaiHash said...

mama yatie : tehehe. tulah. memerah otak jgk buat benda. ekekek. slmt tak masuk mode merepek sgt time buat tag ni td. ekeke. klu tak naya. ngaahaha