Home

Monday, December 13, 2010

Tak Perlu Ada Nombor Kalau Tak Reti Nak Tunggu.

Tadi pergi pejabat pos , sebab teman mak aku nak renewkan lesen kereta. Lepas tu aku tak turun pun dari kereta. Tunggu punya tunggu , terasa jenuh sangat menunggu. Hampir 15 minit tak juga keluar dari pejabat pos tu. Ayah aku dah pelik , tapi dia cakap mungkin dahulu kan orang yang nak bayar bil. Aiseh , aku time tu tengah nak mencirit sakit perut. Memang lah duduk tarik nafas macam orang nak bersalin je gaya nya. Aiseh. Geram jugak. Last-last aku pergi jenguk masuk ke dalam pejabat pos tu.

Hmmm , sebenar nya dah boleh agak apa yang berlaku dalam tu.Nak tahu kes apa?

*

*

*

*

opss lupa , tak amik pun gambar kejadian yang berlaku tadi. hik hik. sila lempang laptop korang ye. keh keh keh.

Agak-agak kau orang rasa sebab apa? Hmmm. Aku kan bukan tak pernah curi bengkok line ke tak ikut giliran ke hape. Tapi sebab tadi aku kan feeling tercirit sakit perut semua kan , tu yang hangin.Heh. Sudah Sudah jangan pergi ke cherita lain. Sheesh!

Adakah kesan tak dapat nak verak opss cepat aku jadi berangin hangin nak marah?erk!Apa yang aku marah kan sangat? 

Benda yang buat aku marah dan geram ialah bila orang suka hati senang lenang potong nombor orang. Aku marah sebab kau dengan muka tak bersalah tapi macam nak kena baling batu dengan aku boleh suka hati senang lenang pergi potong line nombor orang.Tak kisah , tapi fikir lah sikit dengan orang ramai macam tu , tak perlu lah fikir hal kau je.Apa kau ingat orang lain tak ada hal dia?Ish! Geram nya! Yelah , memang kita pun kadang-kadang terbuat benda tu , usually kan? Alah , tak payah nak selindung , tengok atas jalan raya pun dah tahu macam mana kan?Heh , hampeh!

Tapi entahlah , aku tak tahu nak tulis how bla bla sebab aku geram -__-' Tak kisah kalau korang nak potong line semua , tapi please lah berlakon dengan gaya paling hebat. Ini nak sangat potong nombor orang tapi jeling kiri kanan dulu lepas tu berlari anak.Tak ke nampak macam kau potong line orang? Hish!

Maaf saya emo.Sebenar nya tak ada masalah besar pun.Cuma sadis tengok sikap orang-orang yang marah bila dia kena , tapi it's ok bila diorang yang buat. Hmm..

2 comments:

Hanisah Safian said...

saboo saboooo.

tarik napas hembusssss..

tarikk..

hembossss.. :P

FaiHash said...

hanisah : hahaha. skang sudah hilang marah tu. haha. tadi je macam geram sbb tgh sakit perut , ramai pulak manusia buat hal. aiseh. hiks!