Home

Tuesday, December 7, 2010

Shortlist.

This is my several shortlist that I'm try to do atleast this night. Well , I'm usually blogwalking to other's blog when I've free time or maybe nak balas kunjungan or maybe when I'm bored. Huhuh. So , when I'm look at their blog , I'm feel likes , wow , cantik nya belog mereka , kenapa belog saya biasa aja. Eh , mengada lah kau kan Jah? T_T No No , actually , aku rasa macam belog aku ni hambar , biasa and tak ada ciri-ciri diri aku ? Gituh!

So this is my shortlist that I really need to do by this night. Heh.

  • Find cute pinky opss layout/templates by this night.
  • Do some beautiful header as I can and yeah , publish lah apa lagi kan? Heh Heh
  • Ok , try hafal all kind thing's that have in my blog , because this is my weak , dah tukar semua , mesti lupa bloglist , gambar-gambar and semua tu lah. aiseh. SO PLEASE HAVE A STRONG MEMORY THIS NIGHT!
  • I REALLY NEED A NEW LAYOUT TO MAKE ME FUN AND ENJOY WRITING AND YOU ENJOY READING!! ;)
So , I hope I can make it tonight. Heyya! Oh yes , congrat's to my cousin , Fudge because has born a cute baby boy today if I'm not mistaken ;) Welcome to the world Baby Dot , 1 Muharram pulak tu :) Alhamdulillah... so now I want to searching and finding a cute layout templates and doing soem cute / beautiful header too.. Aiseh... boleh ke meh? T_T

UPDATED :
Akan melakukan perubahan besar besaran esok sahaja lah ye. Heh , kekdahnya macam ada orang kisah uols? Tak larat pulak nak buat malam ni. Tengok lah macam mana nanti T_T Huwaa , entah kenapa macam lemah semangat pulak T_T HOIT HOIT!!

4 comments:

ILA HAFIZ said...

simple but nice dik.. xyah pk blog orang. blog sendiri pun ok what?.. :) janji kita happy

MamaYatie said...

akan ditunggu kemunculannya...yeahhh

FaiHash said...

kak ila : hehehe. mmg dh lama berniat nk tuka layout belog sbb nmpk xceria langsung. ekekeke. tu yg bila tgk belog org berseri2 jeles tu ;)

tp yup , janji kita happy :D

FaiHash said...

mamayatie : heee , yg di tunggu telah tiba :P