Home

Friday, December 3, 2010

Eh kau apasal?

Aku geram. Aku bengang. Aku marah. Like seriously , aku terasa sangat marah with something yang aku sendiri hairan dan pelik how come's this can happen to me ok? Ini bukan lah kes aku kena tipu duit ke , aku kena apa ke , totally was not like that ok. But entah lah , aku mula-mula dulu tak kisah , sebab aku ingat orang salah nombor ke apa kan? But ini dah masuk more than 2 times and I should be mad and curious about this ok? Kisah nya begini ... sebelum ni , I've got message with somebody which is I don't ever know who is he/she yang tiba-tiba just message me and said to me --> Hye. Please remove your car. Bla Bla Bla. I just thought , maybe MAYBE orang tersilap hantar nombor ke apa tau. Like seriously , dah lah siap speaking Liverpool , lepas tu aku tak kenal kau , tiba-tiba mintak aku alih kereta? Hey Hey apa semua ni? Tapi masa tu I don't take it seriously sebab apa aku kisah T_T

But But just now , not now lah , tadi , time aku pergi ke Masjid Kristal just for snap some picture there's even hujan renyai-renyai gitu , dah lah time tu aku nak buang air kecil gituh sebab sejuk khenn.. Lepas tu , dapat caller from one number yang aku tak kenal jugak.. Oh Em Gey , kau nak tahu apa dia cakap ? Dia tak charutz aku tapi aku kembali angkat kening.

Aku : Halo?
Dia : Halo , boleh tak alihkan kereta.
Aku : Apa dia? *kening terangkat sambil muka kesejukkan*
Dia : Alihkan kereta. Tu kereta awak kan? *hoit , aku tak kenal kau sape , tanya aku pulak. lempang nak?*
Aku : Eh awak ni salah nombor ni?
Dia : Eh bukan dekat kereta awak , awak tepek nombor ni ke suruh telefon lepas yu halang kereta saya?
Aku : Eh silap nombor ni. Tapi kereta apa? *dah garu kepala even tangan dah nak melayang dah ni.*
Dia : Eh bukan ke? Kereta Wira.
Aku : Aku lesen memandu pun tak ada , apatah lagi kereta..
Dia : Tet Tet Tet...

Talian terputus lah nyoii. -__-' So now , I'm just a bit curious how come's with the same reason even not the same number just called or msg me tentang hal CAR , REMOVE? I'm pretty sure that somebody yang tahu nombor telefon bimbit aku ni , kasi dekat orang lain just to make it fun atau nak buat prank ke hape. HELL-O this is not a joke even funny ok? Aku tak paham betul lah meh. Ok , maybe aku a bit emosional , but aku geram lah meh. Sebab aku memang boleh agak , ini tak mungkin somebody just saja-saja tekan , or tersalah tekan. My phone number's is not a beautiful number such like 012 2112112 ke hape? Tak ok? Jadi , aku rasa memang ada orang yang betul rapat or someone yang knowing my phone number ni , saja-saja nak kena kan aku?

Hmmm , tadi memang hangin sangat. Nak snap picture for my sister pun tak ada mood tau? Dengan hujan nya. Dengan sejuk nya. Hailah ... if you want to do prank to me lah pun , tak payah bodoh biul sangat nak kena kan aku dengan alasan , remove car or apa-apa je lah pun ye? Ish , tak suka betul bila someone cuba nak kasi aku geram , marah macam ni tau? Benda tu tak apa benda nya pun. Tapi a bit worried lah kalau ada je yang main call macam ni kan? Ish.. korang korang rasa apa patut aku buat? T_T Please help me , need ur suggestion ASAP !!

Thx.

ini lah akibat nya bila tengah mengamuk menulis status di facebook.


4 comments:

miloais said...

haiyohhhh!~ sapa le yg hampeh dok sepahkan no hp mek tuh??? meh sini... iols kasik lempang prang tuh! !@#$%^&*(

mek.. pe kata uols tukar no hp lain le..

ILA HAFIZ said...

lor..sape yg xde keje pekena kan mek ni. kalau kak ila pun sakit hati!

FaiHash said...

kaka milo : entahlah kaka milo. ai xnk pikir sgt tp yelah cuak jgk kalau dh byk kali org duk ckp suruh remove car segala. kekdahnya , lesen kereta pun nan hado..nak remove cmne :nangis:

kaka milo silaa lempang bertalu2 okeh? miahaha

FaiHash said...

kak ila : tak tahu lah pulak.tak sempat nk ty org tu , dia terus letak telepon. nk call balik..kemalasan time tu. adeh.
tp tu lah mmg bengang sgt. sbb tak mungkin org main2 letak je nombor ni if tak ada org yg kasi no mek dkt entah sape kan? aiseh!