Home

Sunday, December 12, 2010

Terima Seadanya.

Belog ini buat hal. Atau aku yang cari pasal? Aku tak tahu. Tadi tukar layout baru. Lepas tu aku terperasan sesuatu.Setting tertukar semua. Ahh , memang masalah yang buat aku makin tak ada mood. Kaki aku tengah sakit , belog buat hal , bilik bersepah , eh perlu ke cherita? Opss!

Aku naik bengang bila tulisan tak boleh di kecilkan.Tak boleh di besarkan. Sometime's I need to large the fonts or maybe to have a cute small ones kan? But yeah , unfortunately , everything was gone and everything just make me feel upset. Haish , terus insaf nak change layout , change templates. Haish.

Mujur jugak aku ada simpan html layout layout sebelum ni.Namun tetap tak membantu masalah aku.Haish! Menyampah betul lah kalau macam ni. There's anyone know how to get back small/large font? Lepas tu nak colour-colourkan tulisan lagi lah hampeh tak boleh T_T Aisehmen...

Sungguh tak ada mood ni. Patut nya banyak benda nak cherita. Now , semua malas nak cherita. Tunggu lah bila aku ada mood aku cherita balik T_T


2 comments:

honeyvsbee said...

blog bee pun tk boleh besar kicik tulisan

FaiHash said...

honey.. oh ye ke? tu yg xbest T_T tp td try , mcm dh boleh. hehe.