Home

Tuesday, December 21, 2010

Terima Kasih Daun Kesom.

Amaran : Entry ini bukan lah mahu menunjuk berapa ramai orang menyinggah. Sebab aku tahu pengunjung aku tidak ramai macam kamu punya belog.Atleast ada daripada tak ada. :) Jangan nak sembur benda lain pulak dekat aku cakap nak menunjuk pulak ok? TQ.

Wah .. memula entry dah kena kasi amaran kan? Haruslah uols! Sekarang ni nak menulis pun kena berhati-hati nanti mula lah ada yang jenis hasad dengki mengomen dekat mana yang tak patut soseh itu dan ini kan? Okay Okay bukan mahu membebel tak tentu hala pukul 3 pagi ni. Cuma sekadar nak hapdet pasal belog ni yang semakin ramai pengunjung , yang semakin ramai membaca. Tehehe. Seronok tengok ramai yang sudi masuk dekat belog picisan aku ni kan? Walaupun UV trafik tidak seberapa , atleast OK lah daripada tak ada langsung kan?

Last week , entah hangin pujangga mana entah datang menyinggah , aku rajin gila belogwaking. Maybe sebab last week aku macam seronok je sepanjang minggu sampai kan aku belogwaking tahap paling banyak aku rasa. Selalu nya aku malas gila nak belogwaking sebab internet aku sangat slow dan aku pun banyak benda lain nak kena buat. Lagi 2 minggu je beb nak bersuka ria belogwaking segala ni.Tehehehe. Lepas tu back to reality , back to the school lah kan. xD




17 Dec , paling tertinggi UV traffik. 180+ , time ni tengah mood belogwaking.
19 Dec , paling terendah ever aku punya UV traffik. 20+ , time ni tengah tak ada mood belogwaking.Teheeh. 


seluruh pelosok daerah datang terjah ni. TQ semua xD


kamu.kamu.kamu.kamu.dan kamu. TQ so much ya!! Keep in touch , keep in belogwaking and keep in rockin'!! Yeahh xD

Teheheh. Bila aku terlebih rajin belogwaking , memang UV akan naik mendadak. But when lazy mode comes , heheheh , menangis aku tengok! Hahah. Apa-apa pun aku sangat berterima kasih buat korang yang sudi datang singgah , datang drop by dekat chatbox , datang komen and I know maybe some of u just SR je kan? TQ sangat. Tak terucap dengan kata-kata gituh!

Btw , lagi 2 minggu sekolah dah nak buka.I'm a bit nervous now and dont ask me why maybe because nak SPM aku berdebar? Cehh ... tapi betul lah tu kot.And of course excited for this time because tahun terakhir persekolahan. OH EM GEY , dah nak habis sekolah? OH EM GEY .. cepat nya masa berlalu! Sangat cepat dan yeah I'm gonna miss all these thing yang pernah jadi di alam remaja. Orang cakap alam remaja yang paling dirindui. Tapi belum apa-apa aku dah rindu macam mana ni uols? Heheheh. 

So because next year mahu SPM , jadi aktiviti menghapdet belog , belogwaking pagi-pagi macam ni seriyesli memang kena kawal. Ini bukan omong kosong. Tapi ini kenyataan benar and I've to be serious if I want have a better result. Aku tak pandai macam Nur Amalina Che Bakri. Aku bukan jenis senang tangkap apa cikgu ajar. Kena 10 orang terangkan baru faham kekdahnya. Tapi apa-apa pun aku cuma harapkan yang terbaik for next year. Moga everything gonna be OK and semua nya berjalan lancar. SERIOUSLY! 

Mungkin awal tahun tu boleh lah lagi update sehari sekali , but after then .. lu fikirlah sendiri. HAISHH .. CUAK CUAK CUAK. Kau orang tak CUAK? Eh buat apa korang nak cuak. Ekekekek xD

So .. lepas ni akan menyusul lagi entry terakhir yang tersimpan dalam laptop ini hampir seminggu T_T Heh Heh Heh. Tapi lepas subuh lah. Ekekekek xD



6 comments:

IjahEmoTemo said...

testing kejap.

miloais said...

tahniah uolssss!~
muahhhhhhhhhh!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

ILA HAFIZ said...

eh pesal nama kak ila xde :( hehehe

FaiHash said...

kaka milo : tehehehe. tq! muah muah!

FaiHash said...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ - ok :)

kak ila : tehehehe. kdg2 mmg dia tersembunyi sikit. jgn isau ye kak ila..ijah tahu kak ila baca kan :P tehehe