Home

Saturday, December 18, 2010

Jika Cinta Dia.


Happy Saturday !! Happy Weekend !!

I'm just doing fine today. Kejap lagi mahu ke kenduri kahwin. December which is School Holiday memang best lah kan untuk orang yang kaki makan macam aku khen? Banyak betul jemputan orang kahwin. Via FB sajork dah melebih 3 jemputan dapat tau. Tehehe. Tapi aku macam malu nak pergi. Yelah memang lah kenal , tapi maybe sebab aku budak sekolah kot aku rasa macam weirdo semacam je. Teheheh.

Nanti time masuk masuk mesti parent's pengantin tanya .. siapa yang kenal anak saya? Sekali aku yang angkat tangan ... harus pakcik makcik terkejut kan? Ngahahah. So better I'm just give a wish and pray from far the best for the bride and groom lah kan? Wah gitu kau! Ngahaha xD

Haihh .. now I'm keep playing OST Selamat Pagi Cinta , instrumental VIOLIN ... sangat menusuk kalbu aku sekarang ni.Terasa macam nak tulis puisi terus bila dengan OST ni. Entah. It's gonna be sappy lovvy day today if I'm keep playing this song. Haha. Seriously after aku download lagu ni , I never change any song , only this song -___-' Don't ask me why. Haiyoo! This is totally buat aku macam mood merudum meh. Nak edit gambar pun malas ni. Tengah feeling nak merenung bulan dan bintang then tulis puisi. Oh la la la , terus lah orang kata aku ni minah jiwang karat. Tehehehe.

Oh ya Oh ya , tajuk entry tak sama dengan isi. Ngahahaha. So happy weekend everybody. =)


3 comments:

Shira Shafrida said...

jemputlah baca entri baru,
Extreme desire for Shopping Online until I satisfied.. di shirashafrida.blogspot.com

alienelliz said...

haha best tu mkn bnyak2..haha tp cuti ni aku x ad jmputan la.just abah n mama je ad, anak2 diorg x jemput..haha

haha mcm jiwang, tapi aku suka gak instrumental..tng fikiran..hehe =)

FaiHash said...

shira - ok will do later :)

alienelliz - hahaha. mmg best lps tu nnt baju sekolah tak muat buat naya je T_T haha.

tp tu lah umi dgn ayah ijah xdpt byk jemputan. ijah ni yg byk. smpi 3. haha. malu lah nk pergi. sbb xpenah jmp face to face. kang di buat nya dia xkenal kita. buat malu je. hahah.

tu lah kan. mmg agak jiwang. yeah totally jiwang. tp tenang kejap kusut fikiran sume xD