Home

Wednesday, December 15, 2010

Apa kerlast ASTRO semua tu? Youtube Sudeh!

Aisehmen , dah dekat sebulan lebih aku tak tengok tv ni uols! Kenapakah? Adakah sebab tengah menumpukan pelajaran untuk SPM tahun hadapan? *betulkan spek agar jadi macam budak skema , uhuk!* Heh , kalau benar lah aku buat macam tu , sure semua orang sujud syukur kan tak online , tak tengok tv. Ish Ish benda paling berat payah dan susah? Tapi akan ku cuba untuk next year.Teheeheh. 

Kekdahnya uols , sekarang ni tak boleh nak tengok tv sebab ASTRO asteruk opss dah kena potong. Cisss. Biasalah kan , kadang-kadang terlupa nak bayar semua. Haruslah time tetibe dah feeling nak tengok perlawanan hebat Manchaster United dengan Liverpool tetibe keluar nya pulak muka aku sendiri? Terus aku terkejut dek kerana ingatkan diri sudah terlalu famous sampaikan nampak muka sendiri di dalam TV? Oh tidak! Sheesh! 

Lagi satu hal , memang sekarang aku dah jarang tengok tv noks! Malas pulak nak tengok.Bila bebetul cherita/movie best je aku tengok.Kalau tak , harapan sangat kan? Tehehehehe. Tapi seriyesli okeh. Dah lama gila aku tak tengok tv. Entah-entah , logo RTM pun dah tukar kan? Eh motif tengok RTM je? Terus kawan-kawan seronggeng ai cakap ai ni tak curlast nanti.Opss! Ekekekek.

Jadi dek kerana ada pelbagai alternatif lain. Lalu aku memang menggunakan YOUTUBE seratus peratus bila terlampau boring. Lepas tu mula lah ternganga mulut sebab konon nya syok sangat lah tengok Chapralela dalam laptop skrin kecik ni khen? Nyampes ai!



Ting Tang Ting Tang  Alexander. Muahahahah. Gelak Sampai Pitam Sokmo bila tengok yang ni ha.




Tetibe terasa nak berjoget khenn? *joget sampai pitam*


Dah boring sangat , instrumental tanpa suara penyanyi pun ai layan hokkay!! -__-'

Well , memang tak di nafikan kalau dah tahap petala boring sangat ... memang habis segala jenis lagu tak kira ada suara .. ada lirik semua aku redah dengar okeh.Lepas tu menyanyi ala-ala bisik-bisik takut kena baling bantal sebab nyanyi tak sedap! Sadis okeh? Tak pun cari lah segala jenis lawak atau bahan lawak untuk bantai gelak sampai guling-guling.Lepas tu bersedia kena bebelan dari mak terchinta sebab buat bising.Teheheehh. Tapi tu lah , bila tak ada astro ni ha , mula lah menggedik nak tengok tv. Bila ada tv , orang bukak kan pun aku lagi rela tidur tau! T_T So apa yang aku nak cakap ni ha?


All I Want For Chrismast Is .... ASTRO .... T_T

Muehehehehe.

So this is just boring entry and yeah , jap lagi nak update lagi.

Perlu ke cakap ?? 


2 comments:

Azam Fadli said...

insan yg cmerlang datgnyer dari jiwa yg tenang ati yg mntap yer yer.....jadi jadi,knelah sntiasa bsabar yer yer....
hahahah

FaiHash said...

azam : hahahaha.. mmg tgh bersabar ni katanya! hahahah..