Home

Sunday, December 26, 2010

apa aku tengah buat sekarang?

Entry ringkas. Tadi sibuk bukak balik folder yang simpan semua gambar dan video ketika menonton konsert Maher Zain beberapa bulan yang lepas. Terasa nak menangis dengar lagu Maher Zain. Sokmo macam tu tau! Bila dengar lagu For The Rest of My Life , Thank You Allah & InsyaAllah mesti terasa nak menangis. Adeh! Entah. Tapi sungguh suka lagu-lagu itu. Hailah. Angau balik lepas dapat tahu Maher Zain datang Malaysia balik. Muahahaha. Sudeh.



Maher Zain ... at MBSA Shah Alam :)

Well , now aku tengah tengok live streaming perlawanan di antara Malaysia dan Indonesia. Hmm perlawanan yang menarik khen? Kebetulan rumah aku ASTRO tengah tak ada. Lepas tu TV biasa macam haramjadah je siaran nya. Lalu aku menggunakan teknologi terkini lah kan. Tengok live streaming. Teeehee! Walaupun tak best tengok. Tak seronok macam dalam TV , atleast better than never khen? Tehehe. Memang hazab jugak uols! Ekekekek. Tersekat-sekat. Tapi redha je lah ye. So apa keputusan setakat ini?




MALAYSIA 3 - 0 INDONESIA

YEAYYY!!
GO MALAYSIA GO MALAYSIA
MALAYSIA !! BOLEH !! MALAYSIA !! BOLEH !!
YEAH xD

2 comments:

aleen aiden said...

anak sedara alin yg pelat2 2 pon sebuk nak nyanyi lagu maher zain.hu3

FaiHash said...

Halo Aleen :)

Tehehehe. Tula , budak kecik yg ada dkt umah Ijah pun tahu nk nyanyi lagu Maher Zain ;P