Home

Tuesday, December 21, 2010

Lately.

Lately banyak benda yang nak diupdate memandangkan aktiviti berjumpa kawan-kawan memang semakin hari semakin banyak.Tapi entah kenapa setiap kali nak edit gambar and nak publish dekat belog terasa sangat malas. Seriously malas. Nak menulis pun tercungap-cungap nak cari idea semua. Kalau perasan bila malam or tengah pagi-pagi buta orang dah berdengkur baru aku sibuk nak update belog. Haih. Bila petang aku lagi suka tidur T_T 

Oh em gey , kenapa dengan aku ni? Jadual tidur dah tunggang terbalik. Lagi dua minggu dah nak bukak sekolah , maka segala nya perlu bertukar dalam kadar seminggu sebelum. Haihh. Tiba-tiba macam tertekan kejap. Entah apakejadah pun aku tak tahu. T_T

Nak tenangkan fikiran. Nak hapdet belog sekerap yang mungkin sebelum next year entah-entah laptop pun berhabuk ? Erk ... boleh ke jadi sampai tahap macam tu? Kikiki. So .. tunggu lah hapdet yang seterus nya , itupun kalau aku siap edit gambar letak watermark segala -___-'

2 comments:

mira the monster said...

helo singgah sini jap

FaiHash said...

halo mira :)

thx sbb singgah sini ye :)