Home

Friday, December 24, 2010

I.am.BACK

I.AM.BACK!! Tehehehe. I'm so much fun and bless yesterday. Berjumpa dengan kawan-kawan lama yang hampir two years tak berjumpa memang menyeronokkan. Macam-macam yang di bualkan , macam-macam yang sememang nya seronok. How I wish everyday I am laugh smile and always feel good just like yesterday ... hmmm. Nevermind. Semalam yang sangat seronok kerana movies,lepak-ing,borak-ing,sleepover and yes i'm definitely happy right now :) Alhamdulillah.

Tak ada gambar menarik untuk dikongsi. Ceehhh , padahal tak edit apa-apa pun lagi unless this one yang dibawah ini.Heheheh. Malas benor nak mengedit gambar. Nanti mahu buat entry tertunggak berkenaan lepak chill di KLCC a week ago before publish pasal cherita sleepover dan lepak chill with them. InsyaAllah cuba untuk selesaikan semua entry tertunggak paling lewat pun this midnight. Tehehehe. :)



I AM HAPPY

truly happy with my bff , Dee M :)

tq Dee , Farah and Wani who are make me smile and laugh all the day , yesterday.

xD

2 comments:

Yellow LEOpard said...

mmg nampak ke-happy-an itu.. :)

FaiHash said...

hahaha. kan? nmpk keceriaan dan ketembaman pipi tu sekalik.erk!

ekekeke ;P