Home

Tuesday, December 14, 2010

Aku dan Kak Limah ada kaitan apa-apa ke? *sadis*

Aiseh Aiseh Aiseh ... ni tak tahu lah masalah ke , menggedik macam Usop ke atau apa. Tapi ini sewiyus ok kawan-kawan. Kikikik. Macam bukan seriyus pun hade jugak ni. Aisehmen! Hikhikhik. Kisah nya macam ni , ingat tak last month aku ada pergi Preview : Hantu Kak Limah Balik Rumah? Haa , jadi aku pun dapat lah t-shirt free hantu kak limah tu ha. Baju free nyah , mak suka lah okeh? Kikikik.

Kisah nya bukan aku nak cherita design baju tu chantek ke , atau baju free memang best atau apa-apa aje ye? Kikik. Tapi nak cherita pasal aku dan kak limah? Erk! Haaaa , korang dah tengok belum Hantu Kak Limah Balik Rumah ni? Apa Belum Lagi?? Hey Hey , pergi pergi tengok! Ish Ish. Motif ai paksa-paksa ni? Adakah dengan harapan ai berharap Mamat Khalid bagi tiket wayang free kepada aku? *dalam mimpi kau lah jahh oii , lempang!* Okay Okay back to the story wokey.

Kisah nya , aku lepas dapat t-shirt tu , aku macam selalu pakai. Yelah , kadang-kadang macam malas nak bukak laci almari baju tu ha , aku rembat je baju yang baru lepas lipat dalam bakul baju tu ha. Heh Heh Heh , confirm bakal mak mertua sepuluh tahun lagi ni kalau baca ayat tang ni , terus tak jadi amik aku jadi menantu dia. Uhuk Uhuk. Mak Cik , saya bukan begitu ye , kadang-kadang je malas. Tehehehe. Oii , kau kenapa ni Jah? *lempang bertalu-talu*

Jadi bila sokmo aku pakai baju tu mula lah keluarga tersayang aku ni menegur. Antara ayat-ayat nya? Nak tahu ? Nak tahu? Perlu ke amik tahu? -__-' Eh perlu! Kikikik

  • Tuan Haji Hashim : Ayah pun nak pergi tengok Kak Limah lah. *padahal wayang pun ayah kesayangan saya tak pernah tengok.Teheheeh*
  • Darwisy si kenit : Eh Hantu Kak Limah ... bangun lah! *motif panggil ai kak limah?*
Sebenarnya ayah aku dengan si kenit tu je yang panggil aku hantu kak limah. Sebab nya aku selalu pakai baju hantu kak limah. Elleh , jeles lah tu ai dapat baju free. Ekekekek. Kekdahnya ayah aku tu pun comel betul tetibe nak tengok Kak Limah padahal dia tak tahu sinopsis cherita itu sekalipun.Sadis betul. Hihihi. Si Awisy tu pulak , entah sejak bila pulak cakap aku ni Hantu Kak Limah. Bila aku lambat bangun , dia cakap , eh Hantu Kak Limah bangun lah.

Tak pun , kalau orang tanya mana Ijah. Ohh Hantu Kak Limah tengah tidur -___-' Sadis walaupun aku nak tergelak orang panggil aku Kak Limah? Heyy , tak famous okay nama tu kalau nak masuk One In Million ke? Mentor ke? Akademi Fantasia apatah lagi kan? Ish Ish. Ekekeke. Kekdahnya ai tak terguris pun hati bila orang panggil ai Hantu Kak Limah , tapi macam terasa seperti kesalahan memakai baju free itu tanpa pernah berhenti. Nampak sangat kau ni macam tak ada baju kan? -__-' Eh Eh , banyak ok! Tetibe je. Ok Ok dah berhenti merapu!

Nanti nak update lagi and and , tak ada sesiapa ke nak teman ai pergi tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah ni? Like seriously aku nak pergi tengok lagi sebab movie ni mampu membuatkan aku gelak tak berhenti dan aku nak hilangkan stress aku sekarang dengan menonton movie yang kelakar T_T Alah , nanti aku belanja lah korang popcorn satu , kikiki. Sesuka hati je kau kan Jah? Hiks. Ok Ok , next entry nak cherita pasal aktiviti di hari SABTU,AHAD & ISNIN , oh na na na !! :D




yang tang kelabu tu ha baju peberet aku sekarang -__-' Salah kah aku? Huwaa. Kikikik

2 comments:

Hanisah Safian said...

hahahhahahhahaha.lucu! :P

nak ikot! boleh dapat popcorn.haha

FaiHash said...

hanisah : hehehehe. tu lah semua org dh pggl ijah = kak limah? motif sgt theyols! wakakaka.

meh meh. teringin benor nak tgk lagi sekali. nk tgk usop. heheh. :P